06 50 960 288    Ma - Vri: 9:30 - 17:00

In een paar avonden een mini theatershow creëren met familie of vrienden voor een speciale gebeurtenis. Speel bijvoorbeeld een op maat gemaakte scene en/of lied uit je favoriete tv serie, musical o.i.d.

Op één dag samen zingen en een op maat geschreven lied opnemen.

Deze familie events zijn een moment-opname om verborgen talenten in jezelf naar boven te halen, samen héél veel lol te hebben en een kick te beleven.
Het verdiept relaties en geeft een resultaat waar iedereen trots op kan zijn en nog jarenlang met plezier op kan terugkijken.

Andere mogelijkheden zijn:


Theaterdag, -weekend of -week
Een unieke kans om kennis te maken met de disciplines uit het theater: zang, dans, acteren.

We nemen je op een ongedwongen manier mee in de wereld van het theater. Ervaren wat het is om vol overgave te zingen, te dansen en te acteren vanuit je hart. Je maakt kennis met meerdere vormen van deze drie disciplines. Zingen, dansen en acteren los van elkaar én samen zodat er een echt 'theatergevoel' ontstaat. Improviseren, samenwerken en zelf creëren, kortom een weekend met veel passie en plezier.

Ervaring, talent of enige voorkennis is niet nodig. Alleen het lef ervoor te willen gaan, je eigen grenzen verleggen en buiten je eigen comfortzone treden met als resultaat meer durf en energie.

Theater in zijn totaliteit wordt in praktijk gebracht door:
- het combineren van zang en dans zoals in een musical,
- verschillende theaterspel-opdrachten met improvisatie,
- zelf een lied-tekst schrijven en zingen,
- een lied 'performen' in bewegingstaal en interpretatie,
- zelf of in groepjes een dans maken met een opdracht,
- een kort script maken en spelen in groepjes met een opdracht,
- chat en dans workshop.


Voor wie

Voor iedereen die een warm plekje heeft voor theater en zelf wil ervaren hoe het is om vol overgave te zingen, te dansen en te acteren. Het is voor jong en oud, man en vrouw, zonder en met zang- of danservaring. Als je nieuwsgierig bent naar deze unieke combinatie van zang en dans met passie en lef, dan is dit echt iets voor jou/jullie.

Heb je specifieke wensen, wij denken graag met je mee. Stuur ons een mail, wij doen je een voorstel en je ontvangt een offerte op maat.

Locaties waar wij regelmatig van gebruik maken zijn:

Terschelling / Hotel De Horper Wielen (www.horperwielen.nl)
Spanje, Jalon / Bed & breakfast Buena idea (www.bnbspain.com)