06 50 960 288    Ma - Vri: 9:30 - 17:00

Een Showconcept, op maat gemaakt, kan een instrument zijn ten behoeve van een event voor Teambuilding.

In maximaal 4 avonden realiseren wij deze unieke gedaanteverwisseling voor jou. Wij nemen jou en je personeel mee in de magnifieke wereld van het theater en de show. Een ultieme belevenis, met al zijn boeiende en uitdagende facetten.

De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd! “The sky is the limit”

Een aantal mogelijkheden is:


Openingshow

Bij de opening van een nieuw bedrijfspand of bij aanvang van een bedrijfsfeest of ander evenement, worden de medewerkers van je bedrijf in een wervelende show, eventueel samen met professionele artiesten, de sterren van de avond.


Zang- en dansshow

Bekende zang en dansnummers, eventueel met aangepaste, op maat geschreven teksten, uitgevoerd door jouw eigen werknemers. Met de mogelijkheid van een live band voor de muzikale ondersteuning.


Bedrijfstheatershow

Een op maat geschreven theaterstuk waarin jouw personeel de hoofdrol opeist. Zingen, dansen en acteren zijn de smakelijke ingrediënten. Een creatieve manier om bedrijfsinformatie aan jouw medewerkers, leveranciers of klanten door te spelen! Perfect te programmeren tijdens bijvoorbeeld: het afscheid van een personeelslid, een jubileum, een reorganisatie of fusie, maar ook als teambuilding thema: “één voor allen, allen voor één”.

Wij coachen en begeleiden de medewerkers in een korte tijd klaar voor een spectaculair professioneel optreden.

Wij genieten elke keer weer van de grenzen die worden verlegd, de durf en energie die men uit gaat stralen en de uiteindelijke kick op het podium.Na een oriënterend gesprek maakt Voice and Movement een offerte op maat.Deze video is een compilatie van een bedrijfstheatershow voor COM Wonen:

video com wonen musical